Baggrund
 
     

PlanteavlsKonsulenten ApS har siden starten i oktober 2012 stødt udvidet kundekredsen. I efteråret 2013 er der indgået aftale om levering af planteavlsrådgivning til kunder i Slagtekalve Rådgivningen ApS.

PlanteavlsKonsulenten ApS rådgiver mere end 500 bedrifter der tilsammen driver ca. 32.000 ha.
Der er stor variation i kundernes bedrifter og derfor også stor forskel i den rådgivning bedrifterne efterspørger. Det er PlanteavlsKonsulenten’s mål at tilpasse rådgivning til netop den enkelte bedrift og den enkelte landmand.

PlanteavlsKonsulenten ApS rådgiver primært bedrifter i Østjylland, mellem Vejle og Århus, men vi har kunder fra Juelsminde til Vestervig og fra Rødekro til Randers.

PlanteavlsKonsulenten ApS har kontorer på Niels Finsensvej 20, 7100 Vejle. Tidligere har PlanteavlsKonsulenten ApS delt kontorer med Slagtekalverådgivningen, Herningvej 23, 7300 Jelling. Dette vil også fortsat være stedet for afholdelse af diverse kurser.

Med placeringen på Niels Finsensvej er der gode faciliteter til rådgivningsmøder og mulighed for, på en effektiv måde, at udarbejde diverse regnskaber, planer og ansøgninger. Uanset placering er det fortsat konceptet at vi kommer til dig, når der skal rådgives, hvis du ønsker det.

PlanteavlsKonsulenten ApS er oprettet af Agronom Finn N Jensen, der i mere end 20 år har været planteavlsrådgiver i det østjyske område. I efteråret 2016 er Rasmus Nørlem og Rolf Jeppesen blevet medejere.

Rådgivning og service sker i tæt samarbejde mellem alle i PlanteavlsKonsulenten ApS. Således vil der normalt være to planteavlskonsulenter, der har kendskab til din bedrift, så det er muligt at give dig den bedste rådgivning inden for planteavl.

Download prisliste  
  PlanteavlsKonsulenten ApS
Niels Finsensvej 20
7100 Vejle

Telefon: 76 41 21 12
 
E-mail: Klik her